OMEGA HOUSE® és una empresa amb 27 anys d'experiència en el sector de la intermediació i assessorament immobiliari.  Dediquem tot el nostre esforç a ajudar als nostres clients a buscar l'immoble que necessiten. 

 

Quan els nostres clients ens encarreguen la gestió de venda del seu immoble o l'adquisició d'un de nou, tenen tot el suport d'un equip de 20 agències immobiliàries que, amb tots els professionals de APIALIA, es prendran els seus encàrrecs com a propis. 

 

OMEGA HOUSE® gestiona tota classe d'habitatges però té una especial dedicació amb les situades en zona alta, a la compra de solars, edificis d'habitatges i oficines per destinar a la renda a Barcelona i tota l'Àrea Metropolitana. 

 

Som un equip on hi ha Agents de la Propietat Immobiliària, Advocats, Economistes, Arquitectes i Promotors.  El nostre objectiu és donar un servei complet i que els que confiïn en nosaltres trobin a casa nostra tot el que necessitin per a l'adquisició del seu immoble o per desenvolupar el seu projecte immobiliari amb tranquil·litat i seguretat.